Verslagen

Terug

Kastelenrit 2016

Eind van de zomer, net voordat de 'school' weer begint, van start in Waalre voor de Kastelenrit. Heel gezellige ontvangst bij Cees en Thérèse van Elderen.
Ook beide zussen van Thérèse aanwezig om mee te helpen. De start verliep weer vlotjes, auto's weer opgetuigd met schildjes en goed gepoetst!
We reden open, zalig weer.
Via een beschreven route met foto's van kastelen en tuinen waren er punten te scoren! We zijn langs werkelijk prachtige plekjes gegaan de eerste dag.
Rondleiding in Kasteel Genoels-Elderen, met lunch en proeverijtje. Met enorm veel liefde en smaak weer opgeknapt en rendabel gemaakt. 's Avonds gearriveerd in Marche, prachtig hotel.
Met garage onder de grond, steile helling. De volgende dag met beschreven route en nog steeds prachtig weer de volgende etappe langs kastelen om te gaan lunchen in Durbuy.
Met Stephaan en Joke gezellig het terras gedaan.
Het weer bleef goed en onze Cortina Cabrio deed t prachtig. De zondag wederom een rondleiding in Modave. Mooi kasteel met tuinen. Voor ons zat de lunch er niet in, omdat we een calamiteit hadden met recent aangelegde pompinstallaties.

Het was een heerlijk uitje, wij hebben genoten van de omgeving, gezelschap en het weer. De voorbereidingen waren uitstekend en alle lof voor de gehele organisatie. Michiel en Petra